18. 4. 2024
transport logo nove
april 2024 3Inteligentná logistika vďaka novému softvéru.

Inteligentné sklady a logistické reťazce nie sú iba vecou robotov, jazdiacich po skladových halách. Automatizovať procesy a zapojiť umelú inteligenciu do svojich služieb môžete aj pomocou firemného softvéru. Vďaka novému systému Asseco QASIDA viete dopredu predikovať potrebné stavy skladových zásob bez potreby zbytočne viazať financie alebo skladový priestor.

Už dávno pominuli časy, keď boli firemné ERP (z anglického Enterprise resource planning) informačné systémy ťažkopádne, nemoderné riešenia, ktoré spoločnosti niekedy vnímali ako nevyhnutné zlo. Ich vývoj sa presunul do cloudu a vďaka podpore Nórskych grantov a štátneho rozpočtu SR vzniklo na Slovensku unikátne komunitné ERP so zameraním na ekologické riešenia. Asseco QASIDA sa vďaka zdieľanej ekonomike stáva najinovatívnejším ekosystémom ERP a aplikácií v cloude, ktorý viete vo svojej firme implementovať.

Zobraziť celý článok.

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9504990

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.