Názov: Spätere Abholung, schnellere Distribution, mehr Outsourcing (Neskoršia odoberanie, rýchlejšia distribúcia, viac outsourcingu)
Autor: Hakan Larsson, predseda predstavenstva Schenker, AG - Logistik-Transport-Messe, Göteborg, mai 2002
Zdroj: Verkehr. Die Internationale Wochenzeitschrift für Verkehrswirtschaft, Nr. 25/2002, strana 3
Vydavateľ: Ein Produkt der Bohman-Gruppe, Wien
ISSN: 0254-5314
Jazyk: nemecký
Anotácia: Pán Larsson ako zahajovací rečník Workshop-u „Minulosť v zrkadle budúcnosti - perspektíva na desať rokov“ načrtáva budúcich desať rokov z pohľadu minulosti, ako by sa už písal 20012. Cestná nákladná doprava má až do roku 2012 stálu pozíciu. Tento dopravný prostriedok v posledných desiatich rokoch síce dominoval, aj keď bol akokoľvek drahý. Aj keby logistika - obor technický rozvoj tento dopravný prostriedok ďalej uprednostňoval a presadzoval s predstihom vo vysokom štandarde, môže tak robiť právom. Podľa mienky ochrancov životného prostredia, je tento proces ešte ďaleko aby to prospievalo životnému prostrediu.
Kľúčové slová: Distribúcia – cestná nákladná doprava – budúcnosť – logistika – životné prostredie – distribučný expert – distribučná frekvencia – logistické služby
Spracoval: Ing. Bronislav Kováč, Žilinská univerzita
Zaradené: december 2003

Hľadaj obsah na stránke Logistický monitor

Štatistika

  • Počet návštev článkov 9480330

CHCETE PRISPIEŤ DO LOGISTICKÉHO MONITORU ?

Ak chcete pridať svoj príspevok do rubriky Média monitor spracujte anotáciu podľa vzorovej štruktúry a zašlite ju na adresu logistika@va1.sk 

Ak chcete pridať autorský príspevok zašlite text vo formáte PDF alebo DOC na e-mail: logistika@va1.sk
K príspevku zašlite názov príspevku aj v anglickom jazyku, stručnú anotáciu, kľúčové slová (dôležité pre vyhľadávanie) a fotografiu autora alebo ilustráciu.

Zobraziť vzorovú štruktúru príspevku.

CROWDFUNDING

CROWDFUNDING - je financovanie z mikrozdrojov. Logistický monitor zhromažďuje pre Vás informácie už 20 rokov BEZPLATNE. Pomôžte tomuto projektu dobrovoľnou čiastkou, ktorú pošlete na účet: Tatrabanka a.s. Žilina 2629410129/1100, IBAN: SK5O 1100 0000 0026 2941 0129. Ďakujeme.