17. 10. 2018

 GEFCO Slovakia spustilo novú pobočku v Nitre
Bratislava, 17. október 2018 - GEFCO Slovakia, dcérska spoločnosť Skupiny GEFCO, ktorá je globálnym poskytovateľom služieb priemyselného dodávateľského reťazca a európskym lídrom v oblasti logistiky automobilového priemyslu, neustále rozširuje svoje aktivity. Spoločnosť oficálne spustila svoju prevádzku v novej pobočke v Nitre. Rozšíril sa tak nielen počet prevádzok GEFCO v rámci Slovenska, ale takisto vytvorili v regióne nové pracovné miesta.

GEFCO Slovakia v reakcii na aktuálne potreby svojich klientov a nové obchodné príležitosti otvorilo novú skladovú pobočku v Nitre. Ide o Logistický park Dolné hony. Nová skladová pobočka má rozlohu 12 000 m2 a primárne slúži ako sklad pre zásobovanie výrobných liniek klientov z automobilového priemyslu.
Nový Logistický park ako súčasť dodávateľského reťazca pre klientov z oblasti logistiky automobilového priemyslu pomôže spoločnosti GEFCO naďalej dosahovať kontinuálny rast, ako povedal Aleksander Raczynski, generálny riaditeľ GEFCO pre Českú Republiku a Slovensko: “Rok 2017 bol pre našu spoločnosť ďalším hospodársky silným rokom. Preto aj v tomto roku môžeme neustále rozširovať svoje aktivity a expandovať. Dôkazom toho je aj otvorenie nitrianskej pobočky, ktorá nám umožní využiť potenciál tejto strategicky výhodnej polohy vo viacerých smeroch.„

Nové pracovné miesta v regióne
Spoločnosť GEFCO vytvorila otvorením novej pobočky v nitrianskom regióne aj nové pracovné miesta. Od otvorenia pobočky bolo obsadených celkovo 40 pracovných pozícií a ďalší nábor zamestnacov sa plánuje na začiatok budúceho roka. Najviac zamestnancov bolo prijatých na pozíciu skladník/vodič vysokozdvižného vozíka. Obsadzovali sa však tiež administratívne pozície, a to dispečeri, kontrolóri kvality, IT špecialisti, koordinátori či teamleadri.
Keďže v spoločnosti GEFCO kladú veľký dôraz na to, aby ich zamestnanci boli v práci spokojní, svojim zamestnancom ponúkajú stabilnú pracovnú pozíciu, nové pracovné priestory a nadštandardný nástupný plat. Všetkým tým, ktorí majú ambície a chuť pracovať vytvárajú v spoločnosti GEFCO kariérne príležitosti či možnosť realizovať vlastné nápady.